Jongeren samen aan de slag met techniek

Het Robotproject wil zoveel mogelijk jongeren bereiken om aan de slag te gaan met techniek. Wij doen dit bijvoorbeeld m.b.v. educatieve LEGO Mindstorms sets. Deze worden ingezet voor de Workshops , het Scholenproject en voor het Heuvelrug Robot Event. Tijdens dit Event staat het samen op een leuke manier leren creëren, bouwen en programmeren van robots centraal. Daarnaast willen we met het Event een breed publiek bereiken en met directe techniek interactie laten kennis maken.

Uw hulp is hard nodig

Dit alles brengt flinke kosten met zich mee en hiervoor zijn we afhankelijk van donaties. Daarom gaan we actief op zoek naar donaties. Naast bedrijven zullen er ook particulieren zijn die wetenschap en techniek willen stimuleren bij de jeugd. Ook deze groep willen we de gelegenheid geven om te doneren.

Wij gaan sponsors en donors ook iets teruggeven

  • Excursie met koffie in Wageningen: “Kijkje achter de schermen bij Wageningen University & Research Agro Food Robotics” voor 2 personen / donor
  • Vermelding op het donorbord en op de boarding van de wedstrijdbaan bij de Mindstorms Challenge

Het Crowdfund kent verschillende mogelijkheden.

Inschrijving en betaling van het sponsorbedrag verloopt - nadat u heeft geklikt op één van de onderstaande mogelijkheden -  via het Cursusproject Amerongen. Betalen kan vervolgens direct via IDeal. Na inschrijving ontvangt u de factuur met uw bijdrage en toegang tot allerlei extra’s. Anoniem doneren is ook mogelijk. 

20 Heuvelrug Robot Donor. 

50 Sponsor.

100 Teamtafel sponsor.

150 Drone (gestickerd met uw bedrijfslogo).

300 Lunch voor deelnemers aan de Mindstorms Challenge.

500 Activiteit sponsor Wedstrijdtafel Challenge (groot in het midden); Borstelbot-materiaal; Rescue robot sponsor.

Sponsors en donors 2017

Sponsorborden zonder DEUR